Adidasskor

 

Nike Skor
 
 
 

Super snygga Adidas Skor Stan Smith i graffiti style!

Adidas Stan Smith en odödlig klassiker från Adidas. Känns aldrig fel och finns numera i en mängd olika varianter och färger.


Adidas skor har lanserat ett nytt sortiment av sneakers inspirerade av graffiti konst.

The End to End skor samling, presenteras av Adidas Originals och ritades av graffitimålare från USA, Storbritannien, Tyskland, Italien och Frankrike

Stanley Roger Smith var en amerikansk tennisspelare som hade en mycket framgångsrik karriär inom tennis och vann många stora titlar. I mitten av 1970-talet uppfanns Stan Smiths skor och namngavs efter denna berömda tennisspelare. Detta var den första lädersko för att spela tennis i och det var Stan Smith som var först med att spela med dessa. Adidas var det första företaget att tillverka tennisskor i skinn, de la till sitt namn till det och det blev Adidas Stan Smith skor.

Adidas Stan Smith skor var annorlunda från vanliga Adidas skor, eftersom den inte har de tre parallella linjerna utan istället hade perforeringar i samma mönster.

Vill du köpa Adidas Stan Smith skor eller andra Adidas skor? En sätt att köpa billiga Adidas skor på är att hitta en Adidas outlet. Vi rekommenderar även att du kollar Adidas hemsida eftersom det kommer att hjälpa dig att få information om utbudet av skor och vad som finns i dina lokala butiker. Det finns en hel del nätbutiker som erbjuder online-köp av Adidas skor kolla in dessa kanske du kan göra ett klipp.


 
Webb av JW DESIGN www.OffertOnline.se