Fondguiden

Fondguiden
Fondguiden – Hitta bästa fonderna!

Välkommen! Vi skall försöka hjälpa dig att förstå mer om fonder och hur dessa fungerar.
Marknaden är fullkomligt översvämmad av olika fonder och fondförvaltare så det är lätt att tappa bort sig och bli hjälplös. Vi kommer här under att ge dig lite enkla tips för att du skall kunna hitta den bästa fonden för dig! Men först vad är en fond?

En fond består av värdepapper som t.ex. aktier. En fond ägs gemensamt av dom som köpt en andel i fonden. Bakom fonden finns ett fondbolag som har till uppgift att sköta fonden dvs. bland annat bestämma vilka aktier fonden skall äga. En fond kan både öka och sjunka i värde. Man kan äga andelar i flera olika fonder och marknader.

Välja bästa fonden

Hur väljer man då bästa fonden? Inte helt lätt att svara på då varje person som skall eller funderar på att börja fondspara måste se sitt sparande utifrån sin egen situation. Ska jag fond spara på kort eller lång sikt? Hur hög risk vill jag ha på mitt fond sparande? Vi rekommenderar alla som funderar på att börja fondspara att kontakta sin bank för en genomgång av aktuellt fond utbud.Avanza Zero Fonden utan avgifter

Vi vill tipsa om helt fantastisk fond som är helt utan avgifter! Avanza Zero är utan avgift och öppen för privatpersoner. Fonden finns hos Avanza och är ett mycket bra alternativ för småsparare.

Välja PPM Fonder

Välj dina ppm fonder med omsorg. Bra placeringar med dina ppm fonder kan ge dig en rik pension. Det finns flera aktörer på marknaden som erbjuder ppm rådgivning. Kan du ingenting om fonder så kan det vara en mycket god ide att ta hjälp av antingen din bank eller en oberoende ppm rådgivare.

 
Webb av JW DESIGN Behöver du offert? OffertOnline.se