Snabba Pengar

Snabba Pengar
Inga pengar? Vi ger dig tre tips till snabba pengar!

Hej och välkommen till vår sajt! Vi vet att när pengarna är slut så är goda råd dyra. När man behöver pengar snabbt så finns det oftast inte tid till att börja sälja saker för att få in pengar, utan man behöver dom nu!

Så vad finns det då för lån och vad bör man tänka på? Vi har tagit upp dom tre vanligaste sätten att låna pengar på och hur man får pengarna snabbt.

De tre vanligaste sätten att låna pengar på är att ta ett privatlån, smslån eller bolån.

Privatlån

Privatlån är ett lån utan säkerhet och lånesumman kan ofta variera från 10000-350000 kr. Det behövs ingen säkerhet för lånet och bankerna bryr sig inte om vad du skall låna pengarna till. Ansökan går snabbt och görs direkt på respektive banks hemsida.

Smslån

Smslån är väldigt smidiga och lätta att få. Ofta har du pengarna redan samma dag och summan som man lånar brukar ligga på mellan 1000-5000 kr. Vissa sms långivare erbjuder det första sms lånet kostnadsfritt så det kan löna sig att kolla runt efter rabatter och kampanjer.

Bolån

Bolån är i första hand till för dig som skall låna till en bostad. Ofta kan det finnas extra låneutrymme för den som redan har ett bolån. Alltså kan du som redan har ett bolån höra med din bank om det finns möjlighet att låna upp ytterliggare. Detta är ofta det mest fördelaktiga sättet att låna pengar på då räntan ofta är lägre på bolån.


 
Webb av JW DESIGN Behöver du offert? OffertOnline.se