Nikeskor

 

Nike Skor
 
 
 

Snyggaste Nike Skorna ever?

Om du var en unge på 80 och 90-talet så måste Mario definitivt ha varit en viktig del av din barndom.

Kommer du ihåg de gamla dagarna då du spelade Mario Bros på din gamla Nintendo och senare kanske även Super Mario Bros och det arbete ni lade ned på att rädda prinsessan Peach från King Koopa?

Dessa dagar kommer aldrig tillbaka men du kan nu återuppleva de speciella tiderna med dessa coola Mario skorna från Nike.

Med dom här super coola skorna har Nike sammanfört de två största sakerna av 80-talet, sin egen Original 7 skor i vintage-stil och den största spelkaraktären genom tiderna, Mario!

Dessa super coola Nike Vintage finns i en fantastisk kombination av rött, blått och vitt och med största spelkaraktär i historien, Mario, på sidorna förutom att dem är kundanpassade från Nike, kan det bli bättre?

För rätt och billigaste pris hör med din lokala sko handlare och kolla in sko butikerna på Internet, dessa fantastiska vintage skorna är konstruerade att föra ut videospel älskaren i dig hålla fast vid din personlighet och samtidigt få dig att känna stolthet över vem du är.

Så bli av med din gamla tråkiga sneakers som inte exakt visar folk den person du är och få dessa skor som verkligen företräder dig! Precis som Nike säger, just do it! 
Webb av JW DESIGN www.OffertOnline.se